ΕΚΔΟΤΗΣ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ: Capcom

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ: PCPS5Xbox Series X Release: 2021

Το πιο σκοτεινό και βίαιο, με τους πιο αποτρόπαιους εχθρούς που έχουμε δεί μέχρι σήμερα. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα απομονωμένο χωριό, το οποίο καταδυναστεύεται από βιολογικά τέρατα, αλλά και από πλάσματα που έρχονται κατευθείαν από τα παραμύθια. Επίσης, η Capcom υπόσχεται ότι ένας χαρακτήρας θα ολοκληρώσει την ιστορία του σε αυτό το κεφάλαιο, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει αν αναφέρεται στον Ethan ή τον Chris. 

STORY: Η επόμενη γενιά τρόμου επιβίωσης ανεβαίνει με τη μορφή του Resident Evil Village, την όγδοη σημαντική είσοδο στη σειρά Resident Evil. Με εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά που τροφοδοτούνται από τον κινητήρα RE, αγωνιστείτε για επιβίωση καθώς ο κίνδυνος κρύβεται σε κάθε γωνία.

Χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα του βιολογικού κινδύνου του Resident Evil 7, ο Ethan Winters ξεκίνησε με τη σύζυγό του Mia, επιτέλους ζώντας ειρηνικά και αφήνοντας το παρελθόν πίσω τους. Ωστόσο, ο Chris Redfield, ο θρυλικός ήρωας από προηγούμενα παιχνίδια Resident Evil, διαταράσσει ξαφνικά τη ζωή τους, ρίχνοντας έναν κατεστραμμένο Ethan σε έναν νέο και στριμμένο εφιάλτη αναζητώντας απαντήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

VOICE LiveClubbing-Veria: ο Ηλίας Καμπακάκης για μια και μόνο εμφάνιση, Σάββατο 17 Ιουνίου!

SummerLiveEvents 2023-vol 5: Ηλίας Καμπακάκης instagram: @petroskesidis_official -Στο 5ο κ…