Η νέα Διευθύντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Βέροιας κα Χριστίνα-Νικολέτα Καραγιάννη

-Μετά από την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του Διευθυντή Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Βέροιας κ.Ηλία Καλαϊτσίδη την παραμονή πρωτοχρονιάς (31/12/2021), ορίστηκε όπως προβλέπεται ο αντικαταστάτης ή η εν προκειμένω, αντικαταστάτριά του.

-Πρόκειται για την αδιαμφισβήτητων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων νέα Διευθύντρια κα Χριστίνα-Νικολέτα Καραγιάννη.

Η μέχρι πρότινος Προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κόρη του Χρήστου Καραγιάννη και της Ουρανίας Λέτσιου-Καραγιάννη, γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1979 και κατοικεί στη Βέροια. Έχει έναν αδερφό τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Παπαευθυμίου και μητέρα τριών(3) παιδιών.

-Το 2001 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. Πτυχιούχος τριών(3) ξένων γλωσσών (Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική)

-Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Βέροιας από το 2004 έως και το διορισμό της στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας το 2009.

-Από το 2012 υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

-Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία με πολλή υπομονή και ατσαλένια νεύρα έτσι ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στο δύσκολο έργο, την πολύ δύσκολη περίοδο που ανέλαβε το ”τιμόνι” των Διοικητικών-Οικονομικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

SUBSCRIBE: beViral tv – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: live video από την πρόβα της μοναδικής Βίλλης Ραζή!! -Μόνο στο beviral.gr!! (όπως είναι φυσικό άλλωστε) enjoy!!

SUBSCRIBE: beViraLiveTV click here: https://www.facebook.com/100000655860015/videos/101164…