SUBSCRIBE: beViraLiveTV

-Αναλυτική και ιδιαίτερα περιγραφική η ξενάγηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας κ.Ηλία Πλιόγκα στη νέα υπό παράδοση πτέρυγα του Νοσοκομείου (φωτο)

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωι στις 10:00, βουλευτές και κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ημαθίας μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής , ο υπεύθυνος Τομέα Υγείας κ. Μάκης Ισαακίδης, οι πρόεδροι ΟΝΝΕΔ, ΔΗΜ.Τ.Ο. και μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. με επικεφαλής τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ.Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας κ.Ηλίας Πλιόγκας τους υποδέχθηκε θερμά και τους ξενάγησε στους υπό παράδοση χώρους της νέας πτέρυγας παρακινώντας μάλιστα τον Υφυπουργό να πληκτρολογήσει τον κωδικό εισόδου σε μια από τις αίθουσες των υπερσύγχρονων νέων χειρουργείων έτσι ώστε να δεί την ανώτερη ποιότητα των υλικών κατασκευής καθώς και τον υπό εγκατάσταση νέο εξοπλισμό. (φωτο)

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός αντάλλαξε θερμές ευχές με το προσωπικό του Νοσοκομείου λόγω των ημερών του Αγιου Πάσχα και κατέληξαν στο γραφείου του Διοικητή, για μια ενημέρωση σε σειρά καίριων θεμάτων του Νοσοκομείου.

-Στη διάρκεια των συζητήσεων με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και των εργαζομένων αναδείχθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι ώστε να ξεπεραστεί η υγειονομική κρίση. Η πανδημία χτύπησε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο βγήκε ουσιαστικά από μία δεκαετή οικονομική κρίση με σημαντικές αδυναμίες και ως προς τις υποδομές του και ως προς το ανθρώπινο δυναμικό. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ανθρώπινους πόρους αλλά και με υποδομές. Τα Νοσοκομεία της Ημαθίας έχουν πλέον μια ιδιαίτερη θέση στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, ενισχυμένα σε προσωπικό, τεχνικά μέσα, αυξημένο προϋπολογισμό και κατατάσσονται στα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής, λαμβάνοντας την θετική γνώμη των πολιτών. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση στήριξε έμπρακτα το σύστημα Υγείας και εργάζεται σκληρά και μεθοδικά για την αντιμετώπιση χρόνιων διαρθρωτικών παθογενειών του στηριζόμενη και στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και το νέο ΕΣΠΑ.

Η εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη χαρακτηρίσθηκε από το ιδαίτερα θερμό κλίμα που επικρατούσε σε όλη τη διάρκειά της.

-Η καθιερωμένη αναμνηστική Φωτογραφία με φόντο τη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας.

-Επόμενο σταθμό του πολυπληθούς κλιμακίου, αποτέλεσε το Νοσοκομείο Νάουσας όπου δέχθηκαν θερμή υποδοχή και αντίστοιχη ενημέρωση από τον Διοικητή Μονάδας Νάουσας κ. Κώστα Λυκοστράτη.

-Η αναμνηστική Φωτογραφία στο Νοσοκομείο Νάουσας.

Ο Υφυπουργός, οι βουλευτές και τα μέλη του κλιμακίου αφού ευχαρίστησαν όλους για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν σε δύσκολες συνθήκες, αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που έχουν λάβει και υποσχέθηκαν να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους ώστε τα Νοσοκομεία της Βέροιας και της Νάουσας να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.

-Στο κλιμάκιο επίσης συμμετείχαν τα μέλη, Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Όλγα Μοσχοπούλου Αντ/δρος Δ.Ε.Ε.Π., Αδαμίδης Βαγγέλης Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας, Δήμητρα Βενιοπούλου Αντ/δρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, Ζωή Βεσυροπούλου Θεοχαρόπουλος Αντώνης, Νίκος Αγγέλου, Γιάννης Σιμήνος, Συρμούλα Τζήμα, Στέλλα Αραπατζή, Τζωρτζίνα Αθανασίου, Ηλίας Νοβάκης, Τραϊανός Σιμήνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

VOICE LiveClubbing-Veria: ο Ηλίας Καμπακάκης για μια και μόνο εμφάνιση, Σάββατο 17 Ιουνίου!

SummerLiveEvents 2023-vol 5: Ηλίας Καμπακάκης instagram: @petroskesidis_official -Στο 5ο κ…