-Αυτές είναι οι ωραιότερες Ελληνίδες για το 2021.

-Η Ευγενία Αμουρσκάια Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021 και η Κατερίνα Βακγάνσια Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021

Ενα πυροτέχνημα λάμψης και ομορφιάς άστραψε στον βραδινό αττικό ουρανό, με τη διοργάνωση των Εθνικών Ελληνικών Καλλιστείων που έγιναν στο Bolivar, στις 8 Σεπτεμβρίου, με διοργανωτή και πρόεδρο του θεσμού κ.Νίκο Μπάμπαλη.

-Η Ευγενία Αμουσκάια, Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021
-Η Κατερίνα Βακγάνσια, Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021

Σ’ ένα ανεπανάληπτο υπερθέαμα ομορφιάς, ολοκληρώθηκαν τα πιο λαμπερά καλλιστεία των τελευταίων χρόνων, «Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία 2021 Μ.Ν.Β.», με διοργανωτή και πρόεδρο του θεσμού τον Νίκο Μπάμπαλη.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9μ.μ. στο Bolivar beach club restaurant, στον Άλιμο, 13 πανέμορφες καλλονές, διαγωνίστηκαν για την κατάκτηση των τίτλων: Star Ελληνικα Καλλιστεία, Star-Miss-Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2021, Star Ελληνικά Καλλιστεία 2021, Miss Bolivar 2021.

-Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης.

-Ο Νίκος Αναδιώτης.

Η επιτροπή για την ανάδειξη των νικητριών αποτελούνταν από τους σκηνοθέτες Μεγακλή Βιντιάδη & Όμηρο Ευστρατιαδη, τον θεατρικό επιχειρηματία Δημήτρη Αγγελόπουλο, τον τηλεοπτικό παραγωγό Άκη Χατζηαντωνίου, τον δερματολόγο Κωνσταντίνο Μακρυπίδη, επιχειρηματία και χορογράφο Olga Amurskaya.

Όμηρος Ευστρατιάδης – σκηνοθέτης, Μεγακλής Βιντιάδης – σκηνοθέτης και Νίκος Μπάμπαλης – διοργανωτής Ελληνικών Καλλιστείων

Οι υπόλοιποι τίτλοι και στέμματα απονεμήθηκαν ως εξής:

Miss Ελληνικά Καλλιστεία 2021: Νταιάνα Τζάφα
Miss Ελληνική Ομορφιά 2021: Ατζελινα Αλαφάκη
Miss Young Ελληνικά Καλλιστεία 2021: Ελένη Ντολόπουλου
Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2021: Αντιγόνη Κεχαγιά

-Η Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2021 Αντιγόνη Κεχαγιά

Μετά το τέλος των καλλιστείων, ο Νίκος Μπάμπαλης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το επίπεδο των καλλιστείων, ενώ μιλώντας στην «Espresso» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο φροντίζουμε να ανεβαίνουμε ολοένα και πιο ψηλά στο διοργανωτικό κομμάτι! Φέτος όμως θεωρώ πως αγγίξαμε την κορυφή και διοργανώσαμε καλλιστεία που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους διαγωνισμούς ομορφιάς! Οι διαγωνιζόμενες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αξίζουν πολλά μπράβο όχι μόνο στις εστεμμένες αλλά και σε όσες διαγωνίστηκαν».

-Η Μαρία Μπάμπαλη με τον πρόεδρο του θεσμού Νίκο Μπάμπαλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

VOICE LiveClubbing-Veria: ο Ηλίας Καμπακάκης για μια και μόνο εμφάνιση, Σάββατο 17 Ιουνίου!

SummerLiveEvents 2023-vol 5: Ηλίας Καμπακάκης instagram: @petroskesidis_official -Στο 5ο κ…