-Αναλυτικές Προβλέψεις

Ανατρεπτικές καταστάσεις πυροδοτούν ένταση και συγκρούσεις.

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη και είναι πιθανό να οδηγήσει σε σημαντικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στη ζωή μας. Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο γέννα αστάθεια και νευρικότητα, παράλληλα όμως γέννα αγάπη για την ελευθερία και για πρωτότυπες δράσεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες, σε ότι αφορά τον φιλικό μας περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία μας και θα μας οδηγήσουν στο να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά σε σχέσεις και όνειρα που έχουμε. Οι επιλογές που θα μας δοθούν αυτή την περίοδο θα έχουν την αίσθηση του υψηλού ρίσκου, παράλληλα θα μας δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου.

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας όλων μας το ενδιαφέρον στο φιλικό περιβάλλον, σε συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχουμε, σε στόχους και φιλοδοξίες που θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας. Θέλουμε την αποδοχή του περιβάλλοντός μας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές συμπεριφορές και αλαζονική διάθεση, στάχυ που θα ενοχλήσει έντονα και θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σχηματίζεται με ακρίβεια η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές καταστάσεις, αντιδράσεις και εξελίξεις σε οικονομικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα έχουν κόστος σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο ενισχύει την υπερτίμηση των δυνάμεων μας, την υπερβολή στη δράση και την ενέργεια, καθώς δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τον δυναμισμό και την ένταση που κρύβουμε μέσα μας. Η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές που θα επηρεάσουν σημαντικά οικονομικές υποθέσεις και προσωπική ζωή. Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα του προϋπολογισμού μας σε σημαντικό βαθμό. Ευτυχώς, την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τον ρομαντισμό και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάγκη για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό περιβάλλον στην προσωπική μας ζωή θα φέρει όμορφες στιγμές αισθησιασμό και τρυφερότητας.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο βαραίνει την ατμόσφαιρα. Το έλλειμμα ενέργειας και η κατήφεια μπορεί να οδηγήσουν σε εσωστρέφεια και απαισιοδοξία. Η ανάγκη να απομονωθούμε από τους γύρω μας μπορεί να επηρεάσει φιλικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 20/4)

Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως θα ασχοληθείς μόνο με τους ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής. Ο εκνευρισμός που θα σου προκαλέσουν οι άνθρωποι που δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα θα γίνει εμφανής, για αυτό προσπάθησε ούτως ή άλλως να κρατήσεις αποστάσεις. Οι δύο πολύ σημαντικές και απαιτητικές ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι 20η και 21η Ιανουαρίου, καθώς κατά τη διάρκεια τους θα πραγματοποιηθεί μία σειρά αστρολογικών όψεων η οποία μπορεί να επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και το ταμείο σου. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε οδηγεί να δεις μέσα από μία διαφορετική σκοπιά κάποιες από τις φιλοδοξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου ιδιαίτερα αν υπάρχουν θέματα τα οποία σχετίζονται και με τον επαγγελματικό τομέα και είναι κοινά. Λόγω του ότι δεν θα έχεις τη διάθεση και την υπομονή να διευθετήσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην δημιουργηθεί καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και αιτία για αυτό θα αποτελέσουν οι κοινές ιδέες και απόψεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως μπορείς άνετα να συνεννοηθείς μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις πως κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις βαδίζουν «σε τεντωμένο σχοινί», για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω όσο κι αν θέλεις να βγεις μπροστά με οποιοδήποτε κόστος. Απόφυγε κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να πλήξουν εκτός από την επαγγελματική σου ταυτότητα και το ταμείο σου, καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στον Ταύρο και τον Υδροχόο δείχνουν πως κάποιες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε «λάθος» συμφωνίες με συνέπειες στην τσέπη σου.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4 – 20/5)

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 θα συνειδητοποιήσεις πως αρκετές καταστάσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα πιο σημαντικές για εσένα. Βέβαια μαζί με αυτές είναι πιθανόν να αυξηθεί και η πίεση προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στις 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις στη δουλειά καθώς φαίνεται πως αφενός θα υπάρχει επαναστατική διάθεση από τη μεριά σου αφετέρου οι «άλλοι» δεν πρόκειται να αφήσουν οποιαδήποτε κίνηση και αντίδραση χωρίς απάντηση! Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου απέναντι σε καταστάσεις που σε εκνευρίζουν και να σκεφτείς στην πράξη πως θέλεις να κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα υπάρξει μία αντιδραστική διάθεση και εκ μέρους σου ενδεχομένως και εκ μέρους του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συντηρηθεί ένα καλό και ήρεμο κλίμα μεταξύ σας. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις αντιδράσεις σου καθώς θα υπάρχει τάση για υπερβολές και νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας που οι τόνοι θα πέσουν και η διάθεσή σου θα ανέβει, είναι πολύ πιθανόν να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου η οποία θα είναι πολλά υποσχόμενη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσουν ανησυχία αυτή την εβδομάδα, όμως οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις. Απόφυγε το παραπάνω σενάριο καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά οτιδήποτε έχτισες μέχρι τώρα στον επαγγελματικό τομέα . Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αλλαγές σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ή σε επαγγελματικές συμφωνίες όμως να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο θα προκύψει για καλό,

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 -21/6)

Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 όμως θα χρειαστούν κάποιες ημέρες μέχρι να δεις τη θετική επίδραση που θα έχει στη διάθεσή σου. Στις 20 και 21/1 λόγω των αστρολογικών συγκυριών που θα υπάρξουν θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν και σε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν ανατροπές σε πράγματα που θεωρούσες δεδομένα. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται σε κόντρα με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για λάθη, παρεξηγήσεις αλλά και εντάσεις με αφορμή ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα ή θέματα του παρελθόντος. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα δημιουργήσει ευκαιρίες για συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί και σας είχαν δημιουργήσει «κόντρα» και κατά το παρελθόν. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις ένα σημείο επαφής με το ταίρι σου και να συζητήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να κάνεις μία βιαστική κίνηση σε ένα αισθηματικό ζήτημα ιδιαίτερα αν αυτή η κίνηση αφορά ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Κάποια ζητήματα από το παρελθόν φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα. Υποθέσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα είναι πιθανόν να γίνουν πιεστικές τώρα, κάτι το οποίο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να μη «συγκρουστείς» με πρόσωπα που δουλεύεις μαζί κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς αυτό όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάτι, αλλά μπορεί να σου δημιουργήσει μία επιπλέον «σκοτούρα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει σε αστρολογικό επίπεδο στις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τα απωθημένα σου, τις ανησυχίες σου και να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Στις 20 και 21/1 μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και δεν αποκλείεται αυτό να ξεκινήσει από μία συζήτηση που θα έχεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Να θυμάσαι πως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι έκρυθμες και μπορούν να κάνουν μία απλή διαφωνία να μοιάζει με αιτία για «μάχη». Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα εκλογικεύσει ακόμα και τα συναισθήματά σου, κάτι που μπορεί να φέρει απόσταση με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα θέματα που επιλέγεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου καθώς κάποια ζητήματα έρχονται από το παρελθόν και ίσως δημιουργήσουν ζητήματα και στο παρόν. Καλό θα είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, καθώς θα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις ή να ρίξει λάδι στη φωτιά σχετικά με διαφωνίες που ήδη υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργηθούν συνθήκες οι οποίες θα σας απομακρύνουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά και πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτή φαίνεται πως θα έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα, κάτι που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ή θα φορτώσει το πρόγραμμά σου με επιπλέον υποχρεώσεις. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι περισσότερο απαιτητικές και χρειάζονται πολυσύνθετες κινήσεις προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας αλλά κυρίως να κρατήσεις και την καλή σου διάθεση. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις σε συνεννόηση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 23/8)

Ο κυβερνήτης σου Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 και εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία θα δώσεις προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσωπικές υποθέσεις, αισθηματικά ζητήματα καθώς και συνεργασίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος του ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως θα πρέπει να δεις κάθε ζήτημα που θα βρίσκεται στο προσκήνιο με υπευθυνότητα, καθώς αυτό θα είναι το κλειδί προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει δύσκολες όψεις με την πολυαστρία στον Ταύρο, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε ζητήματα της δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θέματα προς συζήτηση με το σύντροφό σου τα οποία θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας ή πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις σας απέχουν έτη φωτός. Αυτό θα αποτελέσει μία πολύ καλή δικαιολογία για να δημιουργηθούν εντάσεις όμως καλό θα ήταν να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως η ενέργεια που θα δώσεις σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει θα καθορίσει και την εξέλιξη αυτής της γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα καθώς και τις εργασιακές σου υποθέσεις χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς το αστρολογικό σκηνικό που υπάρχει δημιουργεί ένα αρκετά τεταμένο κλίμα. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πώς κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τη διάθεση να ακούσουν πραγματικά τι τους λες ή πως κάποιοι άλλοι «ψάχνονται για καυγά». Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από τους ανθρώπους που βλέπεις πως δεν είναι σε καλή διάθεση και δώσε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των νέων δεδομένων που μπορεί να υπάρξουν σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 – 22/9)

Πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που αφενός δεν θα σου αφήσει χρόνο για τον εαυτό σου αφετέρου θα σε απομακρύνει και από αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε αφορά την καθημερινή και εργασιακή σου ρουτίνα. Βέβαια 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πιο απλές υποχρεώσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής, οι οποίες χρειάζονται ευελιξία και όχι εκνευρισμό. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στηρίζει ένα νέο ξεκίνημα σε εργασιακό επίπεδο ή ένα νέο εργασιακό project.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία και η επαφή που θα έχεις με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι με το «σταγονόμετρο», καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν και τόσο ελεύθερο χρόνο. Από την άλλη είναι πιθανό να έχεις τον ελεύθερο χρόνο που επιθυμείς αλλά και πάλι το μυαλό σου να σκέφτεται πράγματα τα οποία δεν σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να προσέξεις το παραπάνω σενάριο καθώς μπορεί να φέρει παράπονα από το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προς το τέλος εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι εργασιακές υποχρεώσεις και η ρουτίνα της δουλειάς θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανόν να παρουσιάσουν μία αυξητική τάση. Οι ανατροπές και κάποιες αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως δεν θα πρέπει να σε εκνευρίσουν αλλά να τις δεις σαν ευκαιρίες από τις οποίες ίσως να βγεις περισσότερο κερδισμένος. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικά ραντεβού, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, για να μη δημιουργηθούν εμπόδια σε αυτά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 22/10)

Θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα με ευκαιρίες, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Βέβαια μαζί με τις ευκαιρίες ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές ή ανατροπές καθώς στις 20 αλλά και στις 21/1 το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Για αυτό το λόγο προσπάθησε αυτές τις δύο ημέρες να αποφύγεις οτιδήποτε σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και τελεσίδικες αποφάσεις για ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να εξελιχθεί μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στο κλίμα που θα υπάρξει στη σχέση σας αλλά και στη διευθέτηση κάποιων θεμάτων τα οποία μπορεί να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και από αυτό μπορείς να βγεις κερδισμένος. Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή καθώς φαίνεται πως κρύβουν ένταση η οποία θα κάνει την εμφάνισή της, με αφορμή ζητήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να προχωρήσει ένα πρόσφατο ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ενδέχεται να είναι αρκετά απαιτητικές για εσένα καθώς οι εργασιακές υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις της δουλειάς μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή να μην σου αφήσουν χρόνο για να τελειώσεις κάποιες δουλειές που είχες κατά νου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα που έχεις σχεδιάσει προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες έκτακτες δουλειές οι οποίες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11)

Θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου ή περισσότερο χρόνο μόνος σου, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Αυτή η εσωστρέφεια θα είναι πολύ βοηθητική για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σε ζητήματα που έχουν προτεραιότητα για εσένα, αλλά και τους επόμενους σου στόχους. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα διευθετήσεις οποιαδήποτε υπόθεση σχετίζεται είτε με προσωπικές σχέσεις είτε με συνεργασίες, καθώς τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η πολυαστρία στον Υδροχόο με τον πολυαστρία στον Ταύρο, ρίχνουν «λάδι στη φωτιά» και δημιουργούν ένταση. «Λίγοι και καλοί» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της εβδομάδας που αντικατοπτρίζει πλήρως τη διάθεσή σου και μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες διαξιφισμών!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς θα υπάρξουν δυσαρμονικές όψεις οι οποίες δεν θα βοηθήσουν τη διευθέτηση ζητημάτων αλλά και την εξέλιξη συζητήσεων με άλλα πρόσωπα. Για αυτό το λόγο αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή καθώς ένα επικοινωνιακό λάθος μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και εν τέλει παρεξηγήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από εκείνη ζητήματα που αφορούν άλλους, μιας και αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως αφορμή για να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας το κλίμα θα βελτιώνεται αισθητά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση σε συζητήσεις οι οποίες αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις, καθώς από αυτές θα εξαρτηθεί το μέλλον τους και οι εξελίξεις στη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους συζητήσεις δεν θα είναι εύκολες αυτές τις ημέρες -ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας- μιας και θα υπάρχει η τάση για συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και εν τέλει βιαστικές αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι προς όφελός σου. Οι διπλωματικές σου ικανότητες, η ευελιξία και η ψυχραιμία σε ορισμένα ζητήματα, μπορούν να σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε πιεστική κατάσταση συναντήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12)

Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο θέματα τα οποία απασχολούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σε βάζει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις, να συναναστραφείς και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσει να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη τους για τα δικά σου ζητήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορείς να δεχτείς εύκολα μία διαφορετική γνώμη από τη δική σου! Οι δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας με αποκορύφωμα τη σύνοδο Άρη/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου ίσως αυξήσουν τις πιθανότητες διαφωνιών με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον με αφορμή ζητήματα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα ζητήματα που θα έχεις προς συζήτηση με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να αφορούν κατά κύριο λόγο πρόσωπα του περιβάλλοντος σας αλλά και κάποιες εκκρεμότητες σε δουλειές και υποχρεώσεις και φαίνεται πως η φύση αυτών των ζητημάτων θα είναι τέτοια που ίσως φέρει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Πρόσεξε ιδιαίτερα το παραπάνω σενάριο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο ευδιάθετος θα αισθάνεσαι και προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οτιδήποτε αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάποια εργασιακά project καθώς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν στον εργασιακό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να φέρουν εκνευρισμό και διαφωνίες. Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις τις οποίες δεν έχεις σκεφτεί καλά, ιδιαίτερα τα αποτελέσματά τους. Για αυτό το λόγο θα πρέπει όσο γίνεται να κατευνάσεις την παρόρμηση η οποία θα μπορούσε να κοστίσει αρκετά και στη διάθεσή σου αλλά και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν αφενός τον οικονομικό τομέα αφετέρου τη δουλειά, η οποία θα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 ενισχύει τη δημιουργικότητα σου και φέρνει ιδέες οι οποίες αν υλοποιηθούν θα μπορούσαν να ωφελήσουν το ταμείο σου. Βέβαια αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στον Υδροχόο «συναντά» την πολυαστρία στον Ταύρο, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε εμπόδια όσον αφορά την υλοποίηση κάποιων ζητημάτων είτε του οικονομικού είτε του αισθηματικού τομέα. Στις 21/1 η σύνοδος Άρη/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου προκαλεί βιασύνη αλλά και ανατροπές σε ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να παρατηρήσεις πως δεν θα είσαι τόσο υπομονετικός ώστε να περιμένεις την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων και φαίνεται πως θα αναλάβεις δράση. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτό το σενάριο ή να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις σου, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για δράση τουναντίον αυτή μπορεί να εγείρει αρκετά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως μία γνωριμία δεν εξελίσσεται με το ρυθμό που θέλεις, όμως να θυμάσαι πως αυτό τελικά θα είναι προς όφελός σου, καθώς θα σου αφήσει περισσότερο χρόνο για να δεις τι πραγματικά αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα στη δουλειά θα αφορούν κατά ένα μεγάλο μέρος τον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ήδη κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να οδηγήσει τις κινήσεις σου μιας και είναι πολύ πιθανόν να ρισκάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο και τελικά να μη βγεις κερδισμένος. Λόγω του ότι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κρύβουν αρκετή ένταση, θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις σου ιδιαίτερα αυτές που αφορούν επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Φαίνεται πως θα έχεις την τάση να αποφασίσεις «εν ριπή οφθαλμού» για πολύ σημαντικά ζητήματα και να μην σκεφτείς το κόστος που μπορεί να έχουν οι αποφάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 19/2)

Υδροχόε μου, αυτή την εβδομάδα ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και φωτίζει τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως θα υπάρξει μία ευκολία στο να κερδίζεις το ενδιαφέρον των άλλων και τελικά με κάποιο τρόπο να γίνεται το δικό σου. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι επίσης πως αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς στις 20 και στις 21 του μήνα η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιό σου σχηματίζει όψη τετραγώνου με την πολυαστρία στον Ταύρο. Πιο ειδικά η σύνοδος Άρη/Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές σε ζητήματα που αφορούν κάποιες αγοραπωλησίες καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Ο εκνευρισμός είναι κάτι παραπάνω από πιθανός, όμως δεν θα είναι καθόλου καλός σύμβουλος για τη διαχείρισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καθώς οι συζητήσεις θα κρύβουν ένταση και δεν αποκλείεται να φέρουν στην επιφάνεια κάποια παράπονα τα οποία ήταν κρυμμένα για καιρό. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να πεις λόγια που πληγώνουν, τα οποία δεν θα μείνουν αναπάντητα από το σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ σας για αυτό τις προηγούμενες ημέρες θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και σε αυτά που λες και στον τρόπο που τα λες. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις σε μία νέα γνωριμία καθώς δεν θα φέρουν τα αποτελέσματα που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα ίσως να μην έχεις την υπομονή να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα είτε τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό, η οποία δεν σου αρέσει καθόλου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη δουλειά καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα βγεις κερδισμένος. Ενδεχομένως να υπάρχουν νέα δεδομένα σε μία επαγγελματική σου υπόθεση τα οποία απαιτούν ευελιξία προκειμένου να μην γίνουν εμπόδια.

ΙΧΘΕΙΣ (20/2 – 20/3)

Στις 20/1 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση σε οδηγεί να δεις προσεκτικά τα πράγματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα και να συνειδητοποιήσεις αν έχουν προκύψει λόγω ακατάλληλων κινήσεων κατά το παρελθόν ώστε να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις. Βέβαια αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς στις 20 και 21/1 θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δύσκολων όψεων μεταξύ της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου και της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου. Συγκεκριμένα η σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία γρήγορων αποφάσεων, οι οποίες όμως θα είναι σχεδόν «αυτοκαταστροφικές». Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς από εκεί φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες προστριβές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, τα οποία θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων που μπορεί να έχετε με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις περιθώρια ανάμειξης άλλων σε προσωπικές σου υποθέσεις, καθώς αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να διαφυλάξεις και την ηρεμία σου αλλά και το καλό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως η συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει θα σε μπερδέψει και θα σου δημιουργήσει αρκετά ερωτήματα, όμως καλό θα ήταν να του δώσεις λίγο χρόνο ώστε να δεις την εξέλιξη του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα καθώς μπορεί να προκύψουν αλλαγές σε ζητήματα τα οποία θεωρείς δεδομένα και συμφωνηθέντα. Κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα αναλάβουν ενεργό δράση και ίσως αναμειχθούν σε δικά σου ζητήματα, κάτι το οποίο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται να υψώσεις τείχη μεταξύ εσένα και των άλλων, όμως θα πρέπει να υπάρξουν διακριτά όρια προκειμένου να μην εμπλακούν στις δικές σου επαγγελματικές υποθέσεις.

SUBSCRIBE: beViral tv – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: live video από την πρόβα της μοναδικής Βίλλης Ραζή!! -Μόνο στο beviral.gr!! (όπως είναι φυσικό άλλωστε) enjoy!!

SUBSCRIBE: beViraLiveTV click here: https://www.facebook.com/100000655860015/videos/101164…