”Κεραυνός εν αιθρία” η συγκατοίκηση των δύο παρουσιαστών που στο παρελθόν η είδηση του χωρισμού τους είχε προκαλέσει media-κό χαμό

Στο κανάλι του Αμαρουσίου επιστρέφει και πάλι ο γνωστός πσρουσιαστής-δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παρουσίαζε εκπομπή στο κανάλο του Φαλήρου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο εν λόγω παρουσιαστής όχι μόνο επιστρέφει αλλά θα πλαισιώσει και τη εκπομπή της Φαίης Σκορδά ”ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ” λόγω των άριστων σχέσεων που ακόμη διατηρούν.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

”Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.”

SUBSCRIBE: beViral tv – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

VOICE LiveClubbing-Veria: ο Ηλίας Καμπακάκης για μια και μόνο εμφάνιση, Σάββατο 17 Ιουνίου!

SummerLiveEvents 2023-vol 5: Ηλίας Καμπακάκης instagram: @petroskesidis_official -Στο 5ο κ…