-Σε υπερβολικά βαρύ κλίμα η αποχώρηση, με τον δημιουργό του πιάτου Σέφ Χαραλαμπόπουλο, να συγκινείται και αυτός.

-Ο Σέφ Χαραλαμπόπουλος

Η Λία Μακροστέργιου, η παίκτρια που αποχώρησε, αποτέλεσε τη συνέχεια του ένδοξου Βόλου στους διαγωνισμούς του MasterChef. Το μικρό μαγειρείο της στο Βόλο φημίζεται για τις περίεργες και διασκεδαστικές ονομασίες των πιάτων του. Μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού, σπουδάζει παράλληλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου. Ήθελε να κερδίσει το MasterChef 5 γιατί το είχε υποσχεθεί στην κόρη της.

Ο σέφ Χαραλαμπόπουλος δημιούργησε ένα πιάτο ”ταξίδι στην Ελλάδα” με σκοπό να γίνει πιστή αντιγραφή σε γεύση και εμφάνιση από τους δύο υποψήφιους για αποχώρηση τη Λία Μακροστέργιου και τον Παύλο Χάππιλο.

Η δυσκολία ήταν πως αυτά τα δύο παιδιά είναι φίλου και συναγωνιστές στο διαγωνισμό, πράγμα που έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη μονομαχία.

Αυτή τη φορά μόνο η Μαρίνα ήταν στον εξώστη και τη βοηθούσε με χαρακτηριστική χαλαρότητα και ηρεμία; όλοι οι υπόλοιποι όλως παραδόξως βρέθηκαν στο πλευρό του Παύλου. Αποτέλεσμα; ενώ η Λία είχε ετοιμάσει τις 5 από τις 6 παρασκευές που απαιτούσε το πιάτο αντιγραφής, την τελευταία στιγμή βρόντηξε τους δίσκους και δεν παρέδωσε κάν πιάτο στους εμβρόντητους κριτές…πράγμα που λίγα λεπτά αργότερα όπως ομολόγησε …μετάνιωσε πικρά…ήταν πλέον αργά…τα ”κοράκια” είχαν πετύχει το σκοπό τους…μέχρι και ο σέφ Χαραλαμπόπουλος γνωστός εκτός από το ταλέντο του στις κουζίνες αλλά και για τον ευαίσθητο χαρακτήρα του…λύγισε και μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη από τους 2 διαγωνιζόμενους θεωρώντας πως τους δυσκόλεψε αρκετά…

Η Λία αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και τραγουδώντας μάλιστα μια δική της διασκευή του του γνωστού τραγουδιού Ρίτα-Ριτάκι, προσαρμοσμενο στους 3 κριτές του Masterchef. Ακούστε το εδὠ:

SUBSCRIBE: beViral tv – YouTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

VOICE LiveClubbing-Veria: ο Ηλίας Καμπακάκης για μια και μόνο εμφάνιση, Σάββατο 17 Ιουνίου!

SummerLiveEvents 2023-vol 5: Ηλίας Καμπακάκης instagram: @petroskesidis_official -Στο 5ο κ…